Скопје

Бизнис

  • Бензините и дизелот поскапуваат

    Од полноќ се зголемуваат цените на бензинот ЕУРОСУПЕР БС-95 и на ЕУРОДИЗЕЛ (Д-Е V) за 1,00 денар/литар, додека малопродажните цени на бензинот...

Урбан Живот

Skopje Etc

  • Те молам имај трпение со мене

    Јас немам секогаш чувство дека сум посебна. Но, вчера ти ми кажа дека сум. Ми рече дека не ти се верува дека не се чувствувам така. Ти замолче и...

Здравје