Домашен тренинг за почетници за цело тело

Ако сте од оние луѓе кои сакаат да ги намалат килограмите, без да го напуштат својот дом, тогаш овие вежби се за вас.

Photo by Alexy Almond

Потребно е да одвоите само 30 минути дневно, или неколку пати во текот на неделата.