Водњанци најбогати, аеродромци костумосани: Да се знае кој е кој во Скопје

Категории на хипстери, туристи, парајлии, луѓе што носат костуми (suits), студенти и академски граѓани (uni) и нормални (normies) од типот жена, деца, куче, маче....се прикажани на новата мапа на градови, каде луѓето се поделени според тоа каква категорија луѓе доминираат во нив.

За Скопје да не се чудите што резултатите се малку поинакви од она што го знаете за маалата. Според ова мапа испаѓа дека аеродромци се костумосани, водњанци се најбогати, а од  Карпош 1 и 2 нормални. 

Линк до МАПАТА.