„WikiSexGuide“: Проверете во кои скопски хотели и барови може да добите сексуални услуги

Во Скопје како главен град на Македонија неизбежно има и проституција, а детали за услугите што ги нудат сексуалните работнички, локациите каде што може да се дојде до вакви услуги и сите останати „финти“ за странците полесно да се снајдат во градот нуди „WikiSexGudie“.

Од информациите на овој сајт може да се изненадат и самите скопјани со оглед на тоа што се откриваат имиња на ресторани, барови и хотели каде што може да се соберат девојки кои за пари даваат сексуални услуги.