Град Скопје изработи мапа на исчистените градски сообраќајници

Како новитет, Град Скопје изработи мапа на исчистените градски сообраќајници што изминатиов период беа зафатени од снежните врнежи.

Градот Скопје и понатаму ќе продолжи на овој начин да информира и за други градски активности. 

Мапата погледнете ја ОВДЕ.