Steffi & Kirk Degiorgio во Сектор 909

На 5 Април во Сектор 909 гостуваат резидент диџејот на Berghain/Panorama Bar Steffi и британскиот артист Kirk Degiorgio основачот на Machine техно вечерите.


Карти во претпродажба во Излет Кафе: 300 мкд.

На влез: 500 мкд