Уникатно доживување - Скопје Стрит Фестивал

На 7ми јуни Скопје Стит феставалот оваа година се сели на покривот на Градскиот Трговски Центар – ГТЦ за сите оние кои сакаат да уживаат во добрата музика.

Повеќе детали за целиот настан може да прочитате на следниот линк.