Оваа сабота клубска забава во DejaVu East Gate со Nino Flooder

Оваа сабота на 18 декември, со почеток во 21 часот, во DejaVu East Gate ќе има одлична клубска забава со Nino Flooder. 

Направете ја оваа сабота посебна. Make it Count!

Вашето место можете да го резервирате на 078 296 673 и 075 334 455.