Пожар во куќа во скопско

На 21.10.2021 во 22.48 часот во СВР Скопје било пријавено дека на влез во с.Бадар, скопско, настанал пожар во викенд куќа, во која подолго време никој не престојувал.

Пожарот бил изгаснат од Противпожарната бригада Скопје.