Фото: Тешка сообраќајка утрово на Илинденска

Тешка сообраќајна несреќа утрово се случила на Илинденска, во близина на училиштето Орце Николов. Засега немаме информации за повредени патници или околни пешаци. Очекувајте подетални индормации во текот на денот.

Фото: Скопјеинфо