За прв пат краците на улица 5 во Љубанци добиваат асфалт

Со денешното асфалтирање за прв пат е поставен асфалт на краци на улица 5.

- Ова е улица која се наоѓа во Љубанци, во ова село до крајот на мојот мандат нема да има неасфалтирана улица, најави градоначалникот на Општина Бутел, Дарко Костовски.

Во наредниот период ќе се асфалтираа неколку улици во Љубанци и Љуботен кој се опфатени со оваа фаза.