Утре шалтерите за наплата на „Водовод“ ќе работат само прва смена

Од ЈП „Водовод и канализација“ - Скопје информираат дека утре шалтерите за наплата во Дирекцијата на претпријатието ќе работат само прва смена и тоа од 07.30 - 15.30 часот.

Во сабота, 03.06.2023, се продолжува со редовно работно време од 09.00 - 14.00 часот.