Повеќе делови на Скопје утре и во вторник без струја

Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа утре и во вторник без електрична енергија ќе останат дел од корисниците од општините  Сопиште, Кисела Вода,Зелениково и Карпош, соопштуваат од РЦУК - Скопје.

Утре од 08:30 до 15:00 часот без струја ќе бидат дел од корисниците од село Добридол, Општина Сопиште.

Во вторник во периодот од 09:00 до 11:30 часот без напојување со електрична енергија ќе останат дел од корисниците од ул. „Саса“ во населба Пинтија, Општина Кисела Вода.

Од 09:00 до 15:00 часот без струја ќе бидат и дел од корисниците од село Зелениково, Општина Зелениково, а од 12:00 до 15:00 часот дел од корисниците од ул. „Јуриј Гагарин“, Општина Карпош.