Повеќе делови од Кисела Вода утре ќе останат без струја

Oд ЕВН Македонија АД добивме известување дека на ден 10.05.2021 година (понеделник),  е планирано следното исклучување во градот Скопје:

- во периодот од 09:00-15:00 часот без електрична енергија ќе останат корисниците на дел од ул.Доситеј Обрадовиќ, ул.Киро Крстевски, дел од ул.Боте Боцевски, ул.Марко Цепенков. (општина К.Вода)