Поголеми делови од неколку скопски општини утре ќе останат без струја

Заради  технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, на ден 19.07.2021 година ( понеделник ), без електрична енергија ќе останат следните корисници: 

    -од 09:00 до 14:00 часот,   корисниците од ул.Франце Прешерн. ( Општина Карпош )

    -од 09:00 до 13:00 часот,   корисниците на ул.Козле бр:82, 84, 86,. 90 и 92. ( Општина Карпош); дел од ул.Хо Ши Мин (во близина на слаткарница Кувертира), ул.Зуфер Мухиќ, дел од ул.Марко Крале (во близина на слаткарница Кувертира), ул.Андре Мазон. (општина Бутел)

    -од 09:00 до 12:00 часот,   корисниците од ул.Иван Коазарев 45. ( Општина К.Вода); 

    -од 12:00 до 14:30 часот,   корисниците на дел од ул.Виничка. ( Општина Ш.Оризари);