Делови од општините Аеродром и Бутел утре ќе останат без струја

Од ЕВН Македонија АД добивме известување дека на ден 25.01.2021 година ( понеделник ) без електрична енергија ќе останат:

- во периодот од 09:00-12:00 часот корисниците од Бул.Јане Сандански згради број:86, 88 и 90.  (општина Аеродром)

- во периодот од 08:00-09:00 часот корисниците од ул.Гоце Стојчевски  згр.бр.5 влез 1,2 и 3, како и од ул.Лазо Москов згр.бр.2 влез 1,2 3 и 4.  (општина Бутел)