Без вода утре уште еден дел на Скопје!

Во текот на утрешниот ден, 19.08.2022 година, поради реконструкција на водоводна мрежа ф 80 мм на ул. Козара бб, прекинато
водоснабдување ќе имаат корисниците од ул. Козара, информираа од Од ЈП Водовод и Канализациј. 

Прекинот ќе почне од 10:30 часот па се до завршување на работите.