Утре ќе нема вода во дел од Чаир

Од ЈП Водовод и Канализација известуваат дека на ден 02.12.2021 година (четврток) ќе има прекин на водоснабдувањето и тоа:

- на ул.Дижонска 23 ќе се изведува водоводен приклучок од Ф-150мм, без  водоснабдување од 09:00 часот до завршување на водоводниот приклучок, ќе останат корисниците на дел од улиците: Дижонска и Коста Абрашевиќ, како и Ј.З.У.Мајка Tереза (по старо гинекологија Чаир).  (општина Чаир)