Прекини на електроснабдувањето утре, во неколку општини во Скопје

Од ЕВН Македонија АД известуваат дека на ден 02.12.2021 година (четврток ), без електрична енергија ќе останат: 

    -од 09:45-14.00 часот  објектот на Асиба, Архив на РМ и околните  објекти. (општина Карпош)
    -од 09:35-13:30 часот дел од објектите во Градскиот парк (општина Карпош)
    -од  09:30-11:30 часот корисниците од ул.Герника 6,Герника 8 и Герника 10. (општина К.Вода)
    -од 10:00-14:00 часот корисниците на дел од  с.Ласкарци. (Општина Сарај)
    -од 08:30-11:30 часот корисниците на дел од ул.Франц Харкорт Манинг, дел од ул. 14-ти Декември, ОУ Круме Кепески, дел од ул.Георги Димитров (кај Тинекс). (општина К.Вода)