Лени Кравиц најавува големо шоу во Скопје

За концертот владее интерес во целиот регион, се најауваат и доаѓања со организиран превоз од Грција, Србија и од Косово, велат организаторите.

Тие истакнуваат дека и влезниците се при крај со продажба, а категориите партер и фан пит се распродадени! Во овој момент се` уште во продажба има влезници за трибини од сите категории.

Имено, Lenny Kravitz е познат како музичар кој која трга на светска турнеја, секогаш носи со себе своја (во тој момент) најнова и најсовремена продукција.  Па така, во Скопје доаѓаат десет камиони, шест автобуси и тим од 60 луѓе кои се вклучени во оваа турнеја, додека од наша страна се бараат 160 луѓе да бидат подготвени во секое време да работат на поставување на таа продукција.

Сево ова е доказ дека Скопје ќе види многу големо шоу какво што Lenny Kravitz ќе одржи на сите свои концерти во рамките на Raise Vibration турнејата, каде што свири во сали со капацитет од 15.000 посетители па нагоре.

За концертот владее интерес во целиот регион, се најауваат и доаѓања со организиран превоз од Грција, Србија и од Косово, па ве молиме доколку не сакате да го пропуштите овој концерт, што е можно побрзо да си набавите влезници.

air max 90 essential sale