Влезниците за концертот на Лени Кравиц од категориите партер и фан пит се распродадени

Влезниците за концертот на Lenny Kravitz во Скопје од категориите партер и фан пит се распродадени!

Во овој момент сè уште во продажба има влезници за трибини од сите категории. 

За концертот владее интерес во целиот регион, се најавуваат и доаѓања со организиран превоз од Грција, Србија и од Косово. 

cheap nike air max 90