Инстаграм инспирација: Идеи за вашата велигденска кошница!

Во пресрет на Велигден домаќинките на големо се подготвуваат за велигденската трпеза, а украсувањето на велигденските јајца е неминовен дел од подготовките. 

Денес на Интернет може да се пронајдат голем број на идеи и техники за украсување на велигденската кошница. 

Цвеќе, пердуви, гранчиња, пастелни или јаки бои...Вашата креативност може да ја покажете на повеќе начини, а овие фотографии од Инстаграм ќе бидат добредојдени во инспирацијата:)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by marko (@marko.veskovic_)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @lenamicorner