(Фото) Вандализам во Градски парк: Искршени се дрвени клупи и споменици

ЈП „Паркови и зеленило“ објави фотографии од вандализамот во Градски парк, каде што биле уништени дрвени клупи и споменици.

- Апелираме до сите посетители да внимаваат и совесно се однесуваат кон поставената урбана опрема и споменици низ јавните површини, велат од претпријатието.