За Велигден и Први мај ќе има три дежурни билетарници на ЈСП

Во пресрет на претстојните велигденски и првомајски празници ќе има три дежурни билетарници на ЈСП Скопје.

Во петок (26.04.2019 година), недела (28.04.2014 година), понеделник (29.04.2014 година) и во среда (01.04.2014 година) дежурни ќе бидат билетарниците:

*Зелен пазар од 7-19,30 часот
*Ѓорче Петров од 7-13 часот
*Транспортен центар од 7-19,30 часот.

Mercurial Victory CR7 Low