Твитерџиите со предупредување за скопјани

На социјалната мрежа Твитер, одреден број корисници предупредуваат дека на локација на улица „Партизанска“, кај старо Симпо, се движи психички болен човек кој ги малтретира жените и децата кои поминуваат.

Твитерџиите реагираат и коментираат дека во полиција случајот бил пријавен, но добиле информација дека тие за такво нешто не се надлежни. Во продолжение, погледнете го предупредувањето.