SWANS доаѓа во Скопје

SWANS во петок, 24 март во МКЦ СКопје. Сигурно веќе знаете дека секој нов концерт на SWANS е подобар од претходниот што сте го гледале.

Ние имаме привилегија во петок да ги видиме SWANS по втор пат во последните 2 години. На овој концерт бендот патува со сопствена продукција, очекуваме полна сала. Набавете си билети на време преку MkTickets или на Билетарница МКЦ, earplugs земете си на влез во МКЦ.