Страшна сообраќајна несреќа ги вознемири жителите на Капиштец

Вчера вечерта околу 20:00 часот  жителите на Капиштец беа вознемирени од страшна сообраќајна несреќа. 

Имено, несреќата се случила во Капиштец во близина на Министерството економија, а полицијата навреме интервенирала и извршила увид на местото на несреќата, а интервенирала и брзата помош.

Сеуште нема информации за повредени лица. Денес се очекуваат по детални информации.