Пролетна акција на ЈП Водовод и канализација-Скопје во општина Чаир

Екипите на ЈП Водовод и канализација – Скопје, во текот на денешните работни активности за имплементација на пролетната акција која се спроведува во соработка со сите претпријатија на Град Скопје, во општина Чаир, изврши контрола на бул. Никола Карев на 15 шахти.

Рачно се исчистени 7 шахти, 80 сливници, перење на канализациона линија со цистерна вакум 140 м и извршено е прочистување со цистерна притисок 170 м