На кафе со

 • На кафе со Ирена Спировска

  27.12.2019 - 08:42
  ТВ водителка со богато 25 годишно искуство и повеќе од успешна телевизиска кариера. Прекрасна мајка, активист во НВО Борка, страствен планинар....
 • На кафе со Марија Јаневска

  24.12.2019 - 08:18
  Писател, магистар по фармација, професионално ангажирана во Лабораторија за Генетика и Персонализирана медицина. Како изгледа едно утро на Марија...
 • На кафе со Гораст Цветковски

  16.12.2019 - 10:25
  Актер, програмер, страстен гејмер ко-основач си на Македонска асоцијација за развивање игри – МАГДА. Како изгледа едно утро на Гораст Цветковски?...
 • На кафе со Искра Донева

  10.12.2019 - 08:57
  Поетеса, хуманитарец, активист. Искра е херој. Пример за вистински борец кој неуморно се бори со ова наше сурово општеството.
 • На кафе со Биба Додева

  03.12.2019 - 08:50
  Позната пејачка и Претседател на здружението „Борка“  Како изгледа едно утро на Биба Додева? Дали имаш некои утрински ритуали? Кажувам...
 • На кафе со Евгениј Поп Ацев

  30.11.2019 - 08:44
  Македонски маратонски пливач, трикратен светски првак во маратонско пливање. Уште една спортска гордост на македонската јавност. Како изгледа еден...
 • На кафе со Кристина Арнаудова

  27.11.2019 - 08:24
  Посветена мајка, пејачка и голем хуманитарец кој преку своето Здружение “Проект Среќа” се бори да ја врати насмевката на дечињата и младите со...
 • На кафе со Јана Бурческа

  19.11.2019 - 09:01
  Поп-пејачка, тв водителка, девојка од Скопје која го обожава мирисот на липите покрај Партизанска од Карпош 1 до Карпош 4. Како го започнуваш...
 • На кафе со Моника Ризовска

  14.11.2019 - 08:41
  Women in Tech Амбасадор. Маркетинг Менаџер.  Уметник и љубител на природа. Како го започнуваш денот? Дали имаш утрински ритуали? Кога сум...
 • На кафе со Александар Митов

  11.11.2019 - 09:40
  Магистер по јавно здравје и влијанија на животната средина врз здравјето, еден од главните “борци” за подобрување на јавното здравје во Македонија....
 • На кафе со Марко Кизиќ

  10.11.2019 - 10:21
  Најмладиот вардарец со огромен потенцијал. Момчето кое многу ветува и станува новиот миленик на навивачите на Вардар. Како изгледа едно утро на...
 • На кафе со Васил Гарванлиев

  05.11.2019 - 08:22
  Македонската јавност го памети како младо момче изведувач на легендарната детска песна „Марионка“,  повеќе од 9 години живееше во Торонто каде...