Изберете една магична Месечина и прочитајте посебна порака за вас

Изберете ја Месечината која највеќе ве привлекува. Не размислувајте, само дозволете интуицијата да ве води. Месечината која ќе ја изберете ви носи посебна порака за вас.

Месечина 1

3 5

Не треба да се коцкате, ниту во љубовта, ниту во финансиите. Едноставно не е во ред. Ако сакате сигурност и доверба во љубовниот живот и во полето на финансиите, престанете да го ставате вашиот живот во туѓи раце. Ова е време да се заземете за себеси и вложите труд за вашиот живот. Морате да бидете многу внимателни, затоа што ќе бидете подложни на измами, а вие ќе го гледате само најдоброто во луѓето, дури и кога вистината ќе ви биде точно под нос. Што се однесува на сентименталните работи, ќе доживеете страствена љубов во вашиот живот, но морате да бидете подготвени да го отворите вашето срце. 

Месечина 2

1 6

Имате силни психички способности и остро чувство на интуиција. Наклонети сте да ги мерите сите можности пред да носите одлуки, а тоа ќе ви помогне во иднина во областа на финансиите. Ќе ви се зголемат приходите. Некои од работите кои сте ги направиле во минатото прават да се чувствувате изгубено, но ситуацијата ќе се разбистри и вашиот дух ќе биде опуштен. Ова е време да прифатите нови предизвици кои ќе ја осигураат вашата иднина. Оваа состојба ќе ви донесе радост и среќа која морате да ја споделите со пријателите и семејството. Што се однесува до љубовта, ова е одличен момент за љубов, има голема енергија во воздухот. Изгледа дека ова е време за љубов и изобилие за вас. 

Месечина 3

2 6

За неколку месеци, вашите приходи ќе пораснат. Тоа би можело да биде поради унапредување на работа или производ на вашите настојувања. Во љубовта нема да имате посебни проблеми. Тоа може да укажува и на врски без обврска и одговорности – можеби ова е време да дознаете нешто повеќе за себеси.