Ѓорче Петров, Сопиште и Студеничани утре без струја

Согласно добиеното известување од ЕВН Македонија АД , ве известуваме дека на ден 29.06.2022 година (среда) поради планирани техннички зафати во дистрибутивниот систем за електрична енергија , без електрична енергија ќе останат:

-од 08:00- 15:00 часот дел од корисниците од село Добри Дол.(општина Сопиште)

- од време од 09:30 – 12:00 часот дел од корисниците од ул. Исаија Маџовски. (општина Ѓорче Петров)

- од 09:00- 14:00 часот дел од корисниците од село Горно Количани.(општина Студеничани)