Фото: Се уредуваат цветните леи кај Кале

ЈП „Паркови и зеленило“ информира дека нивни екипи денеска ги уредуваат цветните леи кај Кале.

- Со сезонска љубичица денес ги уредуваме цветните леи во реон Кале, информира претперијатието.