ФОТО: Гужва на скопскиот аеродром на првиот ден од неговото отворање

Од денеска со работа почнуваат двата аеродрома во Скопје и Охрид.

На скопскиот аеродром може да се забележи метеж на шалтерите за пријавување патници.