Две улици од Бутел денеска без вода

 

Корисниците на дел од улицата „Александар Турунџов“ во општина Бутел од 9.30 часот немаат вода поради уличен дефект Ф-2 на бр. 3 од таа улица.

Како што соопшти ЈП Водовод и канализација - Скопје, водоснабдувањето ќе биде прекинато до отстранување на дефектот.