Без вода корисниците од населба Хиподром

Без вода денеска од 16:30 часот ќе останат корисниците од населба Хиподром.

Прекинот во водоснабдувањето е поради промена на водоводен затворач (шибер) Ф80 мм.на улица „Париска Комуна“ 21.