Автомобил удри во ограда на мостот „Гоце Делчев“

Утрово околу 8 часот автомобил се забил во оградата на мостот Гоце Делчев. Очевидци за 24 инфо велат дека причина за излизгувањето е голема количина на мраз на мостот веројатно формирана по пукање на цевка во близина на оградата.

Засега нема информации од МВР за повредени лица. (извор - 24info.mk)