A1 со промотивна понуда за Постпејд корисниците на мобилни услуги

 

А1 Македонија ја збогатува својата понуда и месецот февруари го одбележува со воведување нова, атрактивна промоција за Постпејд корисниците на мобилни услуги, со која добиваат можност да изберат нов смарт телефон и да сурфаат на најбрзата мобилна мрежа. 

Со новата постпејд понуда корисниците добиваат можност за одлични попусти на одбрани телефони,  а може да ги изберат Motorola E7 Power за 0 денари, , Samsung Galaxy A03s за 99 денари месечно, Xiaomi Redmi 10 4/64 за 199 денари месечно, Honor 50 lite за 299 денари месечно, или Huawei Nova 8i за 379 денари месечно, во тарифниот модел A1 Neo M+. 

Целата понуда на телефони корисниците може да ја видат на официјалната веб страница на А1 Македонија, на следниот линк

Понудата е достапна и важи за корисници на мобилни услуги, со активација на нов или обнова на постоечки корисничкиот договор, преку сите достапни канали за продажба, со договорна обврска од 24 месеци.