Повеќе улици во Кисела Вода утре без струја

Од „ЕВН Македонија“ АД известуваат дека за утре се планирани следните технички зафати во електро-системот на градот Скопје.

-во периодот од 11:30-16:00 часот ќе останат корисниците од ул.Иван Мажураниќ. (општина К.Вода)
-во периодот од 09:00-15:00 часот ќе останат корисниците на дел од ул.Киро Фетак-1. (општина К.Вода)
-во периодот од 09:00-11:30 часот ќе останат корисниците од ул.Ѓорѓи Динката од бр.34-38, ул.Герника од бр.1-15. (општина К.Вода)