Карпош добива модерен парк, со уредено зеленило и содржини за сите граѓани

Завршува изведбата на Спортско - адреналинскиот парк, кај Алпинистичката карпа.

Деновиве се поставуваат реквизитите за адреналинскиот дел.

Веќе се завршени игралиштата за фудбал и одбојка на песок, скејт паркот и детското игралиште.

Карпош добива модерен парк, со уредено зеленило и содржини за сите граѓани.