Избегнувајте ги овие сообраќајници - утрово има метеж

ЦУКС известува дека во овие утрински часови поголем број возила се забележуваат долж:

-ул. 11 Октомври кон к-ца со бул. Македонија,

-ул. Свети Кирил и Методиј кон бул.Водњанска,

-бул.Свети Климент Охридски кон бул. Водњанска,

-бул. Митрополит Теодосиј Гологанов кон бул. Свети Климент Охридски,

-ул. Пролет кон к-ца со ул. 11 Октомври

-бул. 3та Македонска кон ул. Пролет,

-бул. Македонија во двете насоки.