Дел од Општина Петровец утре без струја

Од ЕВН Македонија АД добивме известување дека на ден 26.11.2022 година (сабота) без електрична енергија ќе останат:

-Во периодот од 09.00 до 15.00 часот, корисниците од средно Коњари, горно Коњари и село Дивље. (Општина Петровец)