Без струја ќе останат делови на Кисела Вода, Аеродром, Карпош и Сопиште

Од „ЕВН Македонија“ информираат дека без електрична енергија ќе останат делови на Кисела Вода, Аеродром, Карпош и Сопиште.

Од 12 до 15 часот, без струја ќе бидат дел од корисниците од улицата Пролет и улицата Мирче Ацев, зад Олимпискиот базен, како и ПС Кисела Вода (општина Кисела Вода), од 8.45 до 11.30 часот корисниците од дел од улицата Руди Чајавец бр. 45 и 47 и улицата 23 Октомври, делот кај градинката и црквата „Св. Илија“ во населбата Аеродром (општина Аеродром), од 9 до 12 часот дел од улицата Франце Прешерн и улицата Марк Твен (општина Карпош), од 8.30 до 15 часот корисниците од дел од с. Добри Дол (општина Сопиште) и од 9 до 13 часот корисниците од дел од улицата Лазар Димитров (општина Кисела Вода).