Без струја делови на Гази Баба и Карпош

Од „ЕВН Македонија“ АД информираат дека се планирани технички зафати во електросистемот на град Скопје, па без електрична енергија ќе останат делови на општина Гази Баба и Карпош.

Во периодот од 9 до 12 часот без струја ќе бидат корисниците од улиците Александар Турунџов, Рокомија и Иван Манолев (општина Гази Баба) и во периодот од 9 до 13 часот корисниците од дел од улицата Џумајска (општина Карпош).