Автопатот Е-75 кај клучката Градско пренасочен на другата сообраќајна лента

Поради изведување работи на експресниот пат од Градско до Дреново кај клучката Градско, сообраќајот на автопатот Е-75 во правец на Граничниот премин Богородица ќе биде пренасочен на другата сообраќајна лента.

Како што информира АМСМ, пренасочувањето на сообраќајот ќе трае во следните три дена.