50.000 граѓани се иселиле мината година, вие продолжете да се расправате дали ќе има крстови и минариња - Стаменов со вирален став

Продолжува „препукувањето“ на социјалните мрежи по повод поставувањето на крстот на Попова Шапка. На оваа тема со реален став се јави познатиот Борче Стаменов од „Донирај компјутер“ чиј фејсбук став статус вирален!

Се согласувате ли со него?

- 50.000 граѓани се иселиле мината година, децата немаат учебници, недостига медицински кадар, умираат здрави новороденчиња, компјутери ние ќе им дадеме без гајле. Вие продолжете да се расправате дали ќе има крстови и минариња и чии ќе се повисоки. Таман да има на шо да се обесиме ние шо се заебавме и останавме тука мислејќи дека ќе се опраиме некад.