3 секс фантазии од кои жените се срамат без причина

Во креветот не би требало да има табу теми, посебно ако меѓу партнерите владее доверба и сигурност.

Но, сепак, тоа не значи дека не постојат одредени теми кои жените ги избегнуваат.

Еве што најчесто не сакаат да признаат на своите партнери:

1. Сакаат повеќе орален секс

Жените се многу критички настроени околу својата вагина, па често се срамат да побараат од својот партнер орален секс. А, зборовите на партнерот можат многу да помогнат околу тоа.

2. Сонуваат за секс на јавно место

Сексот во јавност може да биде непрактичен, но сепак е фантазија на многу. А, ако жената се срами тоа да го побара можете да предложите како за почеток, предигра на јавно место.

3. Сакаат удирање по задникот

За многу припаднички на понежниот пол ова претставува многу возбудлива идеја, но се срамат од тоа што ќе мисли партнерот за нив или едноставно убедени се дека таа идеја е смешна. Добро е искрено да ја прашате дали би сакала, наместо да чекате да добиете предлог од неа.