Заминал штитеник на СОС Детско село, полицијата трага по него

Во СВР Скопје денеска во 4.20 часот  е пријавено дека од С.О.С Детско Село се оддалечил нивниот штитеник И.П.(16), кој и претходно во повеќе наврати се оддалечувал и бил враќан назад.

Се преземаат мерки за пронаоѓање на лицето.