Во градот убав моментално има 2 вида граѓани

Денешниот твит на денот: 

Во градот убав моментално има 2 вида граѓани, оние кои возат ренџ ровери од 120 иљади евра, и оние кои јадат вуди виршли и паштета пошто кашкавалот постана луксуз.