ВИДЕО: Луда журка на плажата Градиште, дали е ова „македонскиот Вухан“?

Видео кое е објавено на социјалните мрежи со коментар Охрид „македонски Вухан“ покажува дека на плажа во главниот туристички центар во Македонија, луѓето се забавуваат, но дистанца не се одржува.

Видеото е снимено на плажата Градиште.

На Твитер имаше коментари во кои се вели дека „по две недели ќе се види кој како си поминал во Охрид“, мислејќи на коронавирусот.