Мотивациски Викенд 4: Настан за мотивација, инспирација, вмрежување и успех

На 30 септември и 01 октомври епицентарот на огромен број млади кои се на прагот на остварување на своите соништа ќе биде салата Империјал во Македонска опера и балет. Почетокот е 16.00часот.

8 говорници кои ќе го претстават својот пат до успехот, 4 работилници на кои ќе се стекнете со вештини за токму вие да зачекорите кон успехот и можност за остварување на контакти. 

Наскоро очекувајте и детали околу изборот на говорници и теми. Следете ги новостите на фејсбук настанот .

Настанот е од отворен карактер, не е потребно никакво пријавување. Се што треба е да дојдете насмеани и подготвени да гопочувствувате мотивацискиот пулс. 

cheap nike air max 90